Privacy

Als toezichthouder hebben we volgens de Wet marktordening gezondheidszorg (Wmg) de taak om goed werkende zorgmarkten te maken en te bewaken. Om deze taak uit te voeren hebben we soms persoonsgegevens nodig. Die zijn een belangrijke voorwaarde voor het ontwikkelen van ons beleid en het uitvoeren van ons toezicht.

Privacyverklaring

In de privacyverklaring van de NZa leest u wat voor persoonsgegevens wij verwerken en wat uw rechten zijn als we gegevens over u hebben. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens leest u meer over wat persoonsgegevens zijn.

Algemene Verordening Gegevensbescherming

De belangrijkste regels voor de omgang met persoonsgegevens staan in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Cookies

Wij maken gebruik van cookies en webstatistieken. Hieronder leest u waarom. En u ziet welke cookies we precies plaatsen en met welk doel.

Welk soort cookies gebruik we ?

Deze website gebruikt cookies voor webstatistieken en onderzoek.

Trackingcookies

Trackingcookies zijn cookies die bezoekers tijdens het surfen over andere websites kunnen volgen. Deze website gebruikt geen trackingcookies. De website biedt daarom geen ondersteuning voor de DoNotTrack-instelling van browsers.We houden ons aan de in Nederland geldende wetgeving.

Cookies voor webstatistieken en onderzoek

We gebruiken cookies voor onderzoek en webstatistieken. Dat doen we om te begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie helpt de site te verbeteren. Bijvoorbeeld door informatie aan te vullen of door het gebruikersgemak te verbeteren.

Dit soort cookies heeft geen impact op uw privacy. Ze vallen daarom onder de uitzondering van de cookiebepaling in de Telecommunicatiewet. Als gevolg daarvan vragen we geen toestemming voor het plaatsen van deze cookies.

Webstatistieken

We gebruiken webstatistieken. Daarvoor gebruiken we het open source webanalysepakket Piwik. We analyseren deze gegevens. Hierdoor kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd. De verzamelde gegevens gebruiken we niet voor een ander doel dan voor verbetering van de website. In onderstaande tabel ziet u welke cookies dit zijn.

Naam Cookie Doel
Cookie_pk_id Is de bezoeker nieuw of heeft de bezoeker de site al eerder bezocht?
Cookie _pk_ses Welke pagina's heeft de bezoeker geraadpleegd?
Cookie _pk_ref Vanaf welke site is de bezoeker gekomen?

Kwetsbaarheid melden

Ontdekt u een zwakke plek of kwetsbaarheid op deze website, meld dit dan aan het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Het maken van zo'n melding heet Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD).

Wij bekijken samen met het NCSC het probleem en lossen dit zo snel mogelijk op.

Naar de NZa-Specials